OH SORPRESA!!38e aniversari de la Galeria AB- Granollers 25 May, 2016 – Posted in: News – Tags: , , , , , ,

Hola,

con motivo del 38 aniversario de la Galeria AB- Granollers, expongo en su espacio dos esculturas y una selección de joyas de autor. Inauguramos el próximo día 2 de junio

desde la Galería escriben:

Amb motiu del 38è aniversari de la galeria volem fer una exposició amb gust de poc, poques peces i molt triades, per tots el públics.

Hem decidit presentar l’escultora FILI PLAZA,  i presentarem  les seves obres per lluir, petites joies.

Els escultors la majoria de vegades pensen en petit lo que més tard faran en gran.

Fili Plaza va néixer el 1957 a Salamanca i  en el transcurs de la seva vida ha realitzar exposicions individuals i col·lectives a Alella la seva ciutat d’adopció, on hi té una escultura monumental al “Colegio Hamelin”, una escultura de Gaudi a la plaça i el día 14 de maig, va inagura la Escultura de “Germanor” a la rotonda de coma fosca. També a exposat  a Varsòvia, Amsterdam, Maasttric, Gruningen, La Haya, Barcelona, Brussel·les, Paris  dins d’Europa i  a New York, Los Angeles, als Estats Units i no podia falta en aquest ampli currículum la nostra galeria a  Granollers.

Que podem dir de la seva obra: “ Tracta el cos humà des de l‘interior explicant els que vol transmetre i que tenim al nostre interior. Però no tenim paraules per poder expressar els nostres sentiment? Som muts, mutilats, estem en el cos que desitgem? Sabem sortir del nostre entorn? Podem cercar una comunicació lliure des del nostre interior? Ens falta comunicació? Coneixem el nostre entorn? Tot això tant simple i a la vegada tant complicat és el missatge que la Fili Plaza vol que ens plantegem.

Una visita per l’exposició resoldrà totes aquestes qüestions?

Val la pena visitar per tenir la gran sorpresa de comprendre totes aquestes qüestions.

Inauguració dia 2 de juny fins el 29 de juny 2016